Information - LOF Odense

LOF Odense

Viden i bevægelse

Information om aktivitet og betaling med mere

Hvem kan deltage

Alle er velkommen hos LOF Odense uanset alder og adresse.

Undervisning på små hold (Hensyntagende hold)
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende - er du bevægelseshæmmet, ord- eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.

Kursusstart
Kurserne starter som anført i programmet, se mødetid, sted og startdato.
/forside/ vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb. Der udskrives indkaldelsesbrev samtidig med kvittering ved internettilmeldingen eller der udsendes indkaldelsesbrev med mødetid, sted og startdato sammen med giroindbetalingskortet. Sker der ændringer i forhold til internetkvitteringer eller indkaldelsesbrev - sker det på email eller skriftligt.

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. Kontakt venligst underviseren hvis beløbsstørrelsen ønskes kendt inden tilmelding.

Betaling og tilmelding
1) Få alt på plads på en nem og billig måde. Du kan betale via netbank. Du får ved tilmelding samtidig oplysning om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. Så nemt kan det gøres!

2) Pr. mail til odense@lof.dk - oplys kursets holdnr samt dit eget navn, adresse, fødselsdag e-mail og telefonnr.

 

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af tilmeldingen. 
 
Hvis man fortryder at have tilmeldt sig et kursus kan man ved framelding før 10 dage inden kursusstart få alle pengene retur. Ved senere framelding fratrækkes et gebyr på kr. 100. Tilbagebetaling er ikke mulig for arrangementer med 3 mødegange eller mindre. Tilbagebetaling er heller ikke mulig efter kursusstart, men det er muligt at få pengene overført til et andet kursus dog fratrukket et gebyr.
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Påmindelsesgebyr på kr. 100,- ved hver påmindelse.

Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

Ferieperioder
Ferierne følger skolernes feriekalender.

Undervisning kan i enkelte tilfælde forekomme i ferierne med besked til deltagerne.
NB ... der er altid åbent for tilmelding på hjemmesiden.

Lukket på Grundslovsdag

Henvendelse kan ske til:

Peter Zoffmann

30 26 15 91 og

odense@lof.dk